Obavještenje za putnike povodom situacije izazvane virusom COVID-19

Obavještenje za putnike povodom situacije izazvane virusom COVID-19

Obavještenje za putnike povodom situacije izazvane virusom COVID-19

 

Poštovani putnici,

Srećni smo što smo u prilici da Vam se obratimo  i da konstatujemo da je izuzetno težak period iza nas, ali i da Vas zamolimo da i dalje budete veoma oprezni i da čuvate Vaše zdravlje.

Sva sporna pitanja povodom otkazanih putovanja koja su uplaćena do 15.03.2020., biće rješavana u skladu sa odredbama Zaključka o ponudi zamjenskog putovanja , usvojenog od strane Republičkog štaba za vanredne situacije, Vlade Republike Srpske. U toku je usaglašavanje i definisanje procedura radi primjene ovog zaključka, a po okončanju istih bićete obavješteni.

Nakon što Narodna skupština Republike Srpske donese  Odluku o ukidanju vanrednog stanja , mjere neophodne za očuvanje života i zdravlja će ostati na snazi, prije svega u vidu korišćenja zaštitne medicinske opreme i fizičke distance među ljudima, sve u cilju postepenog vraćanja u život, a bez izlaganja opasnosti ponovnog širenja bolesti. U skladu sa navedenim, agencija TRAVEL PLAN intenzivno radi na pripremi svojih zaposlenih i poslovnih prostorija agencije za rad u izmenjenim uslovima, sa pojačanim stepenom pažnje i higijene.

Takođe, očekujemo otvaranje granica zemalja u kojima se odvijaju sva naša turistička putovanja, kao i detaljne propise i protokole koje pojedine države, kao i naša, treba da urede i uvedu.

Do otvaranja poslovnice agencije TRAVEL PLAN, i dalje sve informacije možete dobiti 24 sata dnevno koristeći e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili putem telefona 066 333301 radnim danima u periodu od 10.00 - 14.00h.

Planirani početak rada poslovnice je 01.06.2020.

Molimo Vas za još malo strpljenja kako bismo na adekvatan, zakonom propisan način odgovorili na Vaše zahtjeve.

Sve aktuelne vesti možete pratiti na našem sajtu .

Želimo Vam sve najbolje i do skorog viđenja, ostanite zdravi!

TRAVEL PLAN  je  PCO i DMC agencija koja nudi sljedeće usluge:

Organizaciju putovanja i smještaja u Bosni i Hercegovini i inostranstvu

Poslovna putovanja u Bosni i Hercegovini i inostranstvu

Organizacija sastanaka, kongresa i konferencija

Rezervaciju avio karata po najpovoljnijim cijenama

  • Kralja Petra I Karađorđevića 109
    BiH - 78 000 Banja Luka
  • +387 51 492 493
    +387 66 333 301
  • office@travelplan.ba