GRČKA

GRČKA

Lokacija: Glifada

od 735 KM

 

GRČKA

AVIONOM IZ BANJA LUKE

Oblast Atika (grčki: Αττική) je veoma važan istorijski dio Grčke. Njemu pripada glavni grad ove prelijepe mediteranske zemlje. Za sve vrijeme istorijskih previranja, na Atici se razvija najvažniji filozofski, administrativni, politički, obrazovni i kulturni centar čitave današnje Grčke – veličanstvena Atina. Glifada je jedno od najelegantnijih ljetovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je nazivaju još i Atinska rivijera. Nekada je Glifada bila ribarsko naselje, a danas je čuveno ljetovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i ekskluzivnim prodavnicama. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim pješčanim plažama, kao i lijepim morem, pa zato postaje omiljeno mjesto za odmor poznatim i slavnim ličnostima. Sa centrom Atine povezana je autobuskim prevozom i najmodernijim brzim tramvajima, sagrađenim za potrebe Olimpijade 2004. godine. Centar Atine udaljen je oko 15 kilometara. Poznata po svojoj lokaciji na samoj obali mora, koju krase nebrojene fensi prodavnice, plaže, vile po uzoru na one iz Holivuda, kafići, restorani, hoteli…Glifada je inače samo centralni dio Atinske rivijere koju još još čine par manjih mesta kao što su: Paljo faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni I Anavissos.

Destinacija je za preporuku za aktivan odmor, kako za mladje ljude željne dobrog provoda, tako I za starije putnike koji bi svoj odmor želeli da obogate posjetom Atini I odlaskom na neki od ponudjenih izleta. Destinacija koja je bila poznata kao mondensko ljetovalište bogatih Atinjana, sada pruža priliku “običnim” gradjanima da uživaju u svim njenim čarima.

 

Za sve dodatne informacije u vezi programa, te informacije o hotelima, možete nas posjetiti na adresi Kralja Petra I Karadjordjevica 109, kontaktirati na email: office@travelplan.ba ili 051 / 492 - 493 i 066 / 333 - 301.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

 

Ponuda Hotela: Glifada, Lutraki

TRAVEL PLAN  je  PCO i DMC agencija koja nudi sljedeće usluge:

Organizaciju putovanja i smještaja u Bosni i Hercegovini i inostranstvu

Poslovna putovanja u Bosni i Hercegovini i inostranstvu

Organizacija sastanaka, kongresa i konferencija

Rezervaciju avio karata po najpovoljnijim cijenama

  • Kralja Petra I Karađorđevića 109
    BiH - 78 000 Banja Luka
  • +387 51 492 493
    +387 66 333 301
  • office@travelplan.ba